mandag 15. november 2010

20



HOROSKOP FOR ÅR 2010
Advarsel: Må bare leses av folk med godt hjerte, mer en to hjerneceller, et greit selvbilde og en god posjon humor som ballast ;-p

Vannmannen (Jan 20 - Feb 18)
Du har en kreativ hjerne og yter alltid maks for å gjøre fremskritt. På den annen side er du dessverre skjødesløs og upraktisk, noe som resulterer i at du gjør de samme feilene om igjen og om igjen. Patetisk. Og så lyver du en hel del. Folk flest synes du er en idiot.

Fiskene (Feb 19 - Mar 20)
Du har en livlig fantasi, og innbiller deg ofte at du blir forfulgt av Kripos for skattesnusk. hjemmebrenning eller blotting. Du har liten innflytelse på dine venner, noe som nok skyldes tvangstankene dine om at alle andre er bedre enn deg. Du mangler selvtillit, og er generelt ei pyse. Mennesker født i fiskene drikker og røyker mye, og piller seg i nesen så fort de tror at ingen ser dem.

Væren (Mar 21 - Apr 19)
Du er en pionér, som forakter dine medmennesker. Du er temperamentsfull, utålmodig, og gir konsekvent elendige råd til andre. Du er rett og slett en drittsekk.

Tyren (Apr 20 - Mai 20)
Du er praktisk og utholdende. Du har en ekstrem viljestyrke og arbeider som bare faen. Folk flest synes du er sta og tjukk i hue. Egentlig er du bare en trangsynt dust, og folk later som om de liker deg fordi du prøver så hardt.

Tvillingene (Mai 21 - Jun 20)
Du er en kvikk og intellektuell smarting. Folk liker deg fordi du har utstråling. Men du har en lei tendens til å møte deg selv i døra. Du ønsker deg nemlig alltid for mye ut av ingenting. Dette betyr at du innerst inne er en gjerrig psykopat. Tvillingene er beryktet for at de tror folk liker dem og for at de har utstråling.

Krepsen (Jun 21 - Jul 22)
Du er sympatisk og forståelsesfull overfor andre menneskers problemer. De synes derimot at du er patetisk. Du er alltid forsiktig og usikker. Derfor blir du aldri noen bra sjef , og vil ende opp som sosialklient istedet.

Løven (Jul 23 - Aug 22)
Du tror selv du er den fødte leder. Andre du er litt for pågående. De fleste løver er brautende egoister. De tåler ikke saklig kritikk og deres selvgodhet gjør folk kvalme. Løvemennesker er bare en gjeng med speilkyssende spradebasser. Din klyse.

Jomfruen (Aug 23 - Sep 22)
Du er en logisk type, og du hater uorden. Og du sprer alltid galle til dine omgivelser med den evige pirkingen din. Du er kald og ufølsom og sovner ofte når du har sex. Jomfruen tenker bare på seg selv og er til å spy av.

Vekten (Sep 23 - Okt 22)
Du er en kunstnerisk og svært virkelighetsfjern type. Hvis du er en mann, er du sannsynligvis homse. Muligheten for at du driver bordellvirksomhet er stor. De fleste kvinner i vekten er nymfomane. Vekten dør som regel av kjønnssykdommer.

Skorpionen (Okt 23 - Nov 21)
Du er aktiv og pågående i forretningslivet, og ikke til å stole på. Er du en mann er du sannsynligvis en tøffelhelt på hjemmebane. Falskhet synes å være ditt varemerke. Du når gjerne de store høyder økonomisk fordi du er blottet for moral. Du er rett og slett den perfekte drittsekk. Skorpioner er samnfunnets verste kryp.

Skytten (Nov 22 - Des 21)
Du er optimistisk og entusiastisk. Du tvinges til å stole på din medfødte flaks, siden du ellers er talentløs. Majoriteten av mennesker i skytten doper seg, eller er livstidsmedlemmer i AA. Folk ler av skytten fordi de alltid driter seg ut.

Steinbukken (Des 22 - Jan 19)
Du er konservativ og redd for å ta sjanser. Du er rett og slett en feigskit. Det har aldri eksistert noen Steinbukker av betydning. Steinbukker blir som regel depressive
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar