søndag 10. april 2011

43



En flott og lekker dame går til bardisken og lener seg frem og begynner å leke med bartenderens hår! Hun kjærtegner halsen, nakken og kinnet hans... Hun stikker to fingre inn i munnen hans, stryker tungen hans fram og tilbake og drar fingrene inn og ut. Så hvisker hun forførende i øret hans: "DET ER IKKE MER PAPIR PÅ TOALETTET!"


En lege hadde funnet opp en maskin som kunne overføre smertene under fødselen til barnets far. Et ektepar tok imot tilbudet om å prøve maskinen. Legen satte overførselen til 50%, men mannen kunne ikke merke noe. Legen overførte da 100 % av smertene til faren, og fødselen gikk fint for både far og mor og helt smertefritt. Om kvelden da mannen kom hjem fant han postmannen liggende død forran inngangsdøren :)



Kona gikk inn på kjøkkenet og så mannen sprang rundt med ei fluesmekker. På spørsmålet om hva han holdt på med, sa han at han drepte fluer. Drept noen? Jepp, 3 hanfluer og 2 hunfluer?? Hvordan ser Du forskjellen på dem? 3 av dem satt på ølboksen min, og 2 av dem satt på telefonen...


Bulldog selges-Spiser det meste, glad i barn....
Fallskjerm selges - Brukt en gang, aldri åpnet, litt skitten...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar